Hoe werkt InvesteringsPlein.nl?

InvesteringsPlein.nl is een onafhankelijk platform voor ondernemers en investeerders. Een eenmalige aanmelding is voldoende om op zoek te gaan naar een passende match.

Het gebruik van InvesteringsPlein.nl is erg eenvoudig. Kort samengevat bestaat het proces uit 3 stappen:

1. (Startende) Ondernemers brengen hun projecten onder de aandacht op de site.
2. Investeerders zoeken naar interessante projecten om in te investeren.
3. Is de investeerder geïnteresseerd in een project, dan dient hij een contactverzoek in en worden contactgegevens (bij wederzijds goedkeuren) uitgewisseld.


Aanmelden als ondernemer

U bent (startende) ondernemer en heeft behoefte aan een zakelijke financiering. InvesteringsPlein.nl biedt u een goed bezocht platform waarop u zich profileert aan een zeer diverse en uitgebreide groep van investeerders. Om uw project zo goed mogelijk te promoten maken wij onderscheid tussen 2 lidmaatschappen.

Het 'Basic Membership' is een basis abonnement waarmee u 4 maanden lang uw project presenteert. Dit is de meest passieve vorm van adverteren aangezien u na het plaatsen van het project wacht op een reactie van investeerders.

Kiest u voor het 'Premium Membership', dan geeft u meer inhoud aan uw presentatie. U voegt extra foto's toe, staat 6 maanden actief en staat boven 'basic members' in de zoekresultaten.
Nog belangrijker: U heeft de mogelijkheid om zelf actief investeerders te benaderen!

Bekijk hier alle informatie over aanmelden als ondernemer


Aanmelden als investeerder

U wilt graag investeren in projecten of plannen die u aanspreken, zelf bewust kiezen voor een bepaald project en hier eventueel zelfs bij betrokken raken. Een inschrijving op InvesteringsPlein.nl maakt het mogelijk om in contact te komen met wetenschappers, ondernemers of starters met de meest uiteenlopende initiatieven.

Bekijk hier alle informatie over aanmelden als investeerder


De projecten

Ondernemers die een project toevoegen bouwen deze op uit verschillende elementen. Hierbij kunt denken aan:

  • Een uitgebreide projectpresentatie (evt. audio/video)
  • Businessplan
  • Benodigde investering
  • Foto's
  • Etc.

Bekijk hier een voorbeeld van een goed gevuld project